Valutaer:
Danmark

Forsendelse & Retur

Alle ordrer afsendes inden for 12 timer, og sporingsnummeret vil være tilgængeligt inden for 2-3 dage. Ordre status kan spores på EMS hjemmeside.
For ordrer på mere end 10 stk. Kan vi tilbyde engrosprisbesparelser til din virksomhed. Vi har mange produkter på lager, så du behøver ikke bekymre dig om, om der er nok produkter eller ej. Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at alle ordrer modtages på kortest tid. Spar mere penge nyder virkelig helt ny kvalitet nu.
Bare bestill online, og vi sender automatisk dine ordrer til tiden, du kan spore din ordre online med "Order Tracking" 1-3 dage senere, eller kontakt os for sporingsnummer, som er tilgængeligt inden for 36 timer.
Vi er en professionel online-forhandler og samarbejder med EMS, der udtrykker lang tid. Hver ordre vil blive afsendt og leveret til din dør. Sørg for at du er hjemme, da pakken ankom.

Vender tilbage
Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Hvad du ser på vores hjemmeside, er hvad du får i syv dage. Før du nyder nem udveksling og returpolitik, bedes du kontakte os for at returnere tilbage fragtadresse inden du sender varerne tilbage. Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i original tilstand (ikke ændret eller vasket med alle mærker vedhæftet).
Alle bestilte varer er de rigtige varer, du vælger her. Vi lover dig om den rigtige pakke. Hvis du returnerer de rigtige varer til refusion: Alle returnerede varer er genstand for en 15% restocking gebyr. Forsendelses- og administrationsgebyrer refunderes ikke.
Beklager, at vi ikke dækker forsendelsesomkostningerne ved retur eller udveksling af ordrepakke, og du er ansvarlig for fragt og håndtering. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring til din egen beskyttelse, da vi ikke er ansvarlige for tabte forsendelser.
Alle returnerede varer skal sendes til forsendelsesadressen, vi sender dig en e-mail efter din feedback her!

Varsel
Afbestilling af en ordre skal anmodes om, inden ordren afsendes. Da vi behandler alle ordrer hurtigst muligt inden for 6-8 timer efter ordrebestilling, "er det ikke muligt for os at annullere en ordre efter at den er placeret. Håber du kan forstå dette punkt. Afbestillingsanmodninger efter ordren er afsendt vil Behandles i overensstemmelse med vores returpolitik.
Venlig note: Hvis dit 10-cifrede sporingsnummer ikke har modtaget inden for 3 dage efter din ordre, betragtes din mailserver som spam. I så fald bedes du kontakte os for at få hjælp.